NISAM RIJALITI ZVEZDA: Kija Kockar objasnila zbog čega je kompetentna da bude u žiriju "Pinkovih zvezdica"

Kristina Kockar, nekadašnja stjuardesa, a najpoznatija prevarena žena u Srbiji, postala je nedavno član žirija "Pinkovih zvezdica" jer sebe smatra potpuno kompetentnom da ocenjuje muzički talenat dece.

Osim toga, Kija tvrdi da nju nije stvorio rijaliti i da sebe ne vidi kao rijaliti zvezdu.

- Mene nije stvorio rijaliti šou. Stvorili su me majka i otac i život. Smatram da sam i te kako kompetentna, s obzirom na to da su ova deca prošla sve što treba u toku prethodnih sezona. Kratko sam na estradnom nebu, ali umem da prepoznam iks faktor, budući da sam godinama bila iza scene "Pinkovih zvezda" i da sam se upoznala sa tim kako šta funkcioniše. Sama sam sve postigla. Ko je kompetentan, ako ne ja - rekla je Kockareva, a potom dodala:

- Ne smatram da pripadam krugu rijaliti zvezda. Sklonila sam se iz svega toga. Iako sam imala poziv da uđem i drugi put u "Zadrugu", to sam odbila. Poštujem sebe i svoje dostojanstvo i meni tamo nije mesto - rekla je Kockareva i dodala:

- Nisam tipična rijaliti zvezda. Uspešna sam na mnogim poljima. Upravo mi je izašla knjiga, te sam samim tim dokazala ko sam i šta sam - rekla je samouvereno Kristina Kockar i ispričala zbog čega je napisala knjigu, koja nosi naziv "Moj potpis".

- Toliko toga sam doživela, neki ljudi nisu toliko za ceo život. Knjiga je veoma emotivna. Može to nekome da se svidi ili ne, ali to je moje. Smatram da svako treba da je pročita - zaključila je Kija.

Izvor: Alo!
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još