OD NAJBOLJIH OČEKUJEM MNOGO: Milan Stanković će u "Pinkovim zvezdicama-All Stars" podići kriterijume

Jednog od trenutno najpopularnijih pevača Milana Stankovića gledaćete u ulozi žirija i u jubilarnoj petoj sezoni šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars", koja počinje u petak, 26. oktobra u 22 časa na TV Pink.

Milana ste u crvenoj stolici gledali u prvoj, drugoj i četvrtoj sezoni, a na radost kako gledalaca, tako i Zvezdica, on će i ove godine savetovati i ocenjivati najmlađe talente u regionu.

On ne krije da jedva čeka da čuje koliko su takmičari napredovali u proteklom periodu i s pravom od najboljih očekuje upravo ono najbolje.

- Očekujem da bude najbolja jer će na jednom mestu biti svi oni najbolji iz prethodnih sezona, a u međuvremenu su porasli – kaže Milan.

- Većinu pratim na Instagramu i vidim koliko su se oslobodili i koliko su u skladu sa vremenom u kom živimo. U skladu sa tim, očekujem da vidim na kojoj su lestvici sada. Oni su na nekom svom putu, pa da vidimo koliko su odmakli od učešća u prethodnim sezonama. To je ono na čemu ću generalno insistirati kada budem komentarisao učesnike, da pronađu sebe, svoje mesto, jer bar danas je to toliko lako, dovoljno je da snimite neku obradu i objavite je na Jutjubu.

Popularni pevač će u ovoj sezoni podići kriterijume, s obzirom na to da šou program "Pinkove zvezdice - All Stars" okuplja najbolje učesnike iz prethodne četiri sezone:

- Biću strog zato što bih stvarno voleo da naprave nešto, a samo hvaljenje i tapšanje po ramenu ih neće dovesti nigde. Mislim da nema potrebe da pričamo o tehničkim stvarima, gornje lage, terce i slično, jer kada je pevanje u pitanju, oni su svi odlični pevači.

U ovoj sezoni se menjaju i pravila, a jedno od njih je i da će sada emisije biti tematske, što Milana i te kako raduje.

- Upravo zahvaljujući tim tematskim emisijama, moći ćemo da vidimo ko je od njih kompletan. Vreme je takvo da pevači moraju da pokažu mnogo više od pukog pevanja, i oni koji pokažu više, uspeće - rekao je Milan.

On je zadovoljan i promenama u žiriju i smatra da će ova sezona sa Gocom Tržan, Leontinom Vukomanović, Natašom Bekvalac i Kristinom Kijom Kockar u crvenim stolicama biti najzanimljivija do sada.

- Natašu znam duže, gotivan je lik za razgovor i priču i voleo bih da takva bude i u žiriju. Mislim da će sa Kijom i Natašom ova sezona biti zabavnija i uzbudljivija od prethodnih - kaže poznati pevač.

Pred početak "Pinkovih zvezdica - All Stars", Milan je poslao jasnu poruku ovogodišnjim učesnicima.

- Učesnicima želim da poručim da na sceni budu ono što su na Instagramu, tako slobodni, da znaju šta vole, šta žele i kako sebe žele da predstave, da daju svoju kompletnu ličnost jer će ih samo tako gledaoci i publika zavoleti - rekao je Milan za kraj.

U prvoj emisiji pete sezone na sceni ćete videti Amnu Alajbegović, Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Veljka Čačića, Sergeja Pajića i Pavla Vasiljevića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 26. oktobra od 22 časa na TV Pink!

Izvor: Pink
Foto: E-stock_Katarina Mihajlović

Pogledajte još