TOTALNO OUT: Zaboravite na tri popularna beauty trenda

Da li ste spremni na smenu trendova?

Ako ste već odavno spremni za čizme i pulovere, a sandale i lepršave haljine čine se kao stvar daleke prošlosti – niste sami, u potpunosti vas razumemo! Međutim, ne menja se samo naša odeća u jesen.

Postoji i nekoliko beauty trendova kojima je odzvonilo, kao i nekoliko nadolazećih koje ćete viđati češće nego ikad pre. U nastavku donosimo tri trenda koja su totalno out za jesen...

Sjaj na kapcima

Sjajni kapci zvuče zanimljivo u teoriji, ali u praksi uopšte nisu tako jednostavni. Svaki put kad trepnete osetite svoj lepljivi kapak i dosta je teško uopšte nositi taj beauty look. Na sreću, out je za jesen!

Ono što je IN su svetlucave senke u boji breskve koja dodaju jedan neutralan ton vašim kapcima, a zbog sjajnih čestica ostavljaju utisak dimenzije na očima.

Look “mokre kose”

Nešto u ovom looku jednostavno ne pristaje jeseni i hladnijim temperaturama. Znamo da kosa zapravo nije mokra, ali i dalje ostavlja takav efekat.

Ipak, ovaj look zameniće takozvani trend “staklene kose”! Sve se vrti oko visokog sjaja na kosi, ali bez mokrog izgleda.

Zamrljane usne

Nežne nijanse koje ostavljaju blago umrljani look na usnama idealne su za letnje varijante i žurke na plaži. Međutim, jesen ipak zaslužuje malo luksuza na usnama. Ponovo će mat ruževi vladati ulicama! Ali ne klasični mat...

Nove formule takozvanih satenskih mat ruževa imaju tu baršunastu teksturu koju toliko volimo, ali su pune hidratantnih ulja za što udobniji osećaj na usnama koji traje i traje do dugo u noć.

Izvor: Miss7.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još