ZERINA NE MOŽE DA PODNESE BANETOVU LJUBOMORU: Ti mene ovde tretiraš kao psa! (VIDEO)

Odnos Zerine Hećo i Baneta Čolaka stavljen je na test kada je sinoć voditelj Milan Milošević čitao pitanja koja su gledaoci postavljali na zvaničnoj Fejsbuk stranici Televizije Pink. Odgovori koje je ona davala se nisu svideli njenom dečku.

Zerina u poslednje vreme ne može da trpi da joj Bane govori šta treba da radi, priča i kako da se ponaša u najgledanijem rijalitiju.

- Sa kim ti pričaš ovde, pričaš ljudima drugačije priče, ispada da ja lažem. Izvini, ti mene pre nisi lagao, ali sad vidim drugačije - započela je Zerina svoje izlaganje, a potom nastavila:
Moj bes prema tebi i stvari koje ti zahtevaš, to su meni debilne stvari. Jako dobrog sagovornika si našao, ali Saleta, čovek ne zna gde se nalazi
- rekla je Zerina.

- Ti nemaš povoda da pričaš takvo nešto. Sinoć si rekao Adamu i Jeleni da sam otišla da pričam sa muškarcima... - pričala je Zerina.

- Ja sam rekao da sam tebe prihvatio, i veru i dete i sve - pričao je Bane, ali je Zerina rekla:

Hećo je iskreno govorila kako u svom dosadašnjem boravku nije davala razloga da se Bane ponaša kao ljubomoran muškarac, ali i bilo šta drugo što bi moglo da bude opravdan razlog njegovog ponašanja.

- Ti mene nisi prihvatio jer me menjaš ovde. Pokušavaš da me prilagodiš sebi. Ja neću ekstreme koje ti zahtevaš, alo, druže, zaboravi! Niti dajem povoda da si ljubomoran, nit pijem, nit padam. Ti mene ovde držiš kao psa na uzdi - dodala je Hećo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.