Prva internacionalna konferencija sa fokusom na primenjenu veštačku inteligenciju 9. novembra u Novom Sadu

Novi Sad City AI ( https://novisad.city.ai/ ) - regionalni predstavnik najveće svetske organizacije u oblasti veštačke inteligencije, CITY AI Vas poziva da budete deo prve internacionalne konferencije sa fokusom na primenjenu veštačku inteligenciju u regionu. Konferencija je organizovana poslednji dan SEE-IT Summit-a (http://www.see-it-summit.com/ ) 9. novembra, u Novom Sadu.

O svojim iskustvima, dobroj i lošoj praksi korišćenja #AI u svojim industrijama i zaštiti podataka pričaće nam na prvom delu konferencije - panel sesijama predavači iz:

Google/SAP - Karthik Muthuswamy

IBM Switzerland - Sasha Lazarevic

Thingsolver - Valentina Djordjevic

ADOBE - Ruxandra Burtica

BioSense Institute - Oskar Marko

Future Society - Caroline Jeanmaire

FashWell - Marko Jocic

Radionice - drugi deo konferencije - držaće vodeći inženjeri ovih kompanija i detaljnije će objasniti softverski deo programa koji koriste i dati priliku developerima i entuzijastima ove oblasti da pitaju, pričaju sa njima o mogućim problemima na koje su nailazili i steknu detaljniji/tehnički uvid u napredne AI sesteme. Predavači su:

Karthik Muthuswamy - Google/SAP

Marko Jocic - Fashwell

ASW - Predavač će biti naknadno najavljen

Thingsolver - Valentina Đorđević

ADOBE - Ruxandra Burtica

Karte za konferenciju - predavanja i radionice - su u prodaji i možete ih kupiti putem Eventbrite-a, klikom ovde. Detaljna agenda i imena predavača u opisu događaja.

Link do facebook eventa i zvanične stranice Novi Sad City AI.

* Studentske karte sa popustom od 50% su dostupne na istom linku Eventbrite-a uz promo code StudentsLoveAI i obavezan indeks pri registraciji na događaju.

Pogledajte još