UŠLA U "ZADRUGU" ZBOG FINANSIJSKIH TEŠKOĆA: Jelena Golubović potrošila sav novac zarađen u rijalitijima

Jelena Golubović ostala je bez prebijene pare i pored toga što je prethodnih godina zaradila brdo novca, pa je zbog toga morala da uđe u „Zadrugu 2“.

Rediteljka u javnosti uvek ističe da je situirana i da ne mora ništa da radi, da sebi može da priušti silna putovanja po svetu i šoping do mile volje. To možda i jeste tačno, ali samo privremeno, jer se kasa pre ili kasnije isprazni. U njenom slučaju problemi su počeli još pre nekoliko meseci, kad je porodica Golubović ostala bez sigurnog mesečnog prihoda - hostela u centru Beograda.

Jelenina majka Svetlana godinama je bila vlasnica privatnog smeštaja koji je iznajmljivala posetiocima Beograda, a nalazio se u stanu jedne zgrade u Karađorđevoj ulici. Hostel je, sa manje ili više uspeha, radio sve do pre nekoliko meseci, kada su morale da ga zatvore zbog dugova koje su napravile zbog nagomilanog poreza i nameta državi. Od tada je rijaliti zvezda bila prinuđena da finansijski pomaže i izdržava majku i baku Caku, a to je dodatno opteretilo njen budžet. Prema rečima našeg izvora, Golubovićeva je imala i još mnogo drugih izdataka, znatno krupnijih i ozbiljnijih, i zato je ostala bez dinara.

- Osim izdržavanja porodice, Jelena je morala da vrati kredit koji je uzela u jednoj banci nakon što se sa njima sudila nekoliko godina. Mislim da je platila oko 40.000 evra sa kamatama. Taj novac je imala od prethodnih rijalitija, a ostatak je potrošila na silna putovanja. Ona nije bila voljna da uđe u „Zadrugu“, zasitila se rijalitija i želela je da ga izbegne, ali su finansijski problemi presudili da pihvati ponudu. Jelenina želja je da od zarađenog novca pokrene neki posao od kojeg će njena porodica moći da živi - kaže naš izvor.

Golubovićeva se nalazi na prvom mestu po zaradi od učešća u rijaliti programima, od kojih je do sada profitirala čak 320.000 evra. Samo od tri učešća na „Farmi“, gde je dva puta pobedila, zaradila je 150.000 evra, a dodatni novac dobila je i kao takmičara „Parova“, zatim u šou-programu „Odavno posvađane“ i od prve sezone „Zadruge“.

Izvor: Kurir.rs/Ivan Ercegovčević
Foto: jelenagolubovic_official/Instagram

Pogledajte još