MOJE DETE ĆE UVIDETI KAKVA JE ONA: Karađorđe pred svima raskrinkao Lunu (VIDEO)

Prisustvo Karađorđa Subotića privuklo je veliku pažnju javnosti, a po svemu sudeći i ostalih zadrugara koji ne mogu da okarakterišu razlog zbog kojeg je odlučio da postane učesnik najgledanijeg rijalitija.

On je od samog starta imao izjave koje su bile mač sa dve oštrice mnogima, a u toku noći u "Igri istine", Zerina Hećo želela je da sazna šta se krije između redova, pa ga je zamolila da joj objasni nešto što je nju mnogo zanimalo.

- Šta si mislio pod ovim da Aleksandra počinje da liči na Zerinu i da joj fale lažne suze da bi bila kao ja? I da li misliš da posle svog izlaganja na radiju i priča o svojim fanovima i kontradiktornosti između Aleksandre i Davida, upravo ti odaješ utisak da igraš igru? - upitala je Zerina.

- Vi ste rastrojene i odajete utisak nesrećnih žena. Odajete utisak da ste bolesne. O kakvoj je bolesti reč za tebe ne znam, ali Aleksandru sam okarakterisao. Od Davida se još očekuje da odradi lažne suze, paradoks. On hoće da pokaže da nije kriv, a da ja ispadnem loš roditelj. Ovde se igra timska igra protiv vas i oni ne žele da vas vide ovde. Ovde su svi lažni prijatelji! Moje dete će videti koliko će brzo da uvidi kakva je Luna drugarica sa njom ili obrnuto - rekao je Karađorđe.

Zerina nije očekivala ovakav odgovor, ali nije imala ni dodatnih pitanja.

Kako je izgledalo njegovo izlaganje, pogledajte u nastavku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.