UVEK OTMENI: Koji horoskopski znaci imaju najviše stila?

Da li ste vi od onih ljudi koji uvek znaju da uklope idealno odevno kombinaciju ili vam je potrebno barem još jedno mišljenje?

Osobe koji imaju dobar stil uglavnom to pokazuju na mnogo različitih načina. Ne samo na način na koji se oblače, već kako uređuju svoje domove ili kancelarije.

Horoskopski znaci sa naviše stila su:

BIK

Bikovi imaju neverovatan stil, nemoguće je da ih ne primetite kada se negde pojave. Šta god da obuku, savršeno im stoji. Krasi ih neponovljiv ukus i osećaj za modu. Bikovi su kreatori stila o kojima svi sanjamo.

LAV

Lavovima ne smeta ako potroše pravo bogatsvo na garderobu i ako će u tome izgledati dobro. Vole visoku modu, odeću napravljenu od najfinijih tkanina, besprekornog kvaliteta i da ima dobar kvalitet. Neretko se dešava da Lavovi nose nešto što se niko ne bi usudio, samo da ostave utisak na okolinu.

VAGA

Vage uživaju u modi i veoma pažljivo prate modne trendove, ali takođe znaju kako da daju lični pečat određenom stilu. Ako nose nešto što je moderno, upariće ga sa nečim što je klasično. Vage su vešte u mešanju i usklađivanju boja i stilova i imaju svoja modna pravila.

VODOLIJA

Vodolije imaju neverovatan stila. Ako se nađu u prostoriji sa samo tri predmeta, napraviće od nje čaroban prostor. Isto je i sa izgledom. Kupuju zaista dobro izrađene komade odeće i obuće, stvari koje će uvek biti moderne. Priklanjaju se jednostavnoj odeći za sva vremena.

OVAN

Ovnovi su impulsivni i kupe prvu stvar koja im se dopadne, a posle žale zbog toga. Ipak, pojedinci se ne plaše eksperimentisanja i isprobavanja novog izgleda ili ideja. Mrze dosadu, i zato često menjaju garderobu i ne brinu se da li je nešto u trendu, ako se njima dopada.

BLIZANCI

Blizanci imaju prefinjen stil i u stanju su da pređu tu finu liniju između "previše" i "nedovoljno" dobro. Uvek imaju savršeni dodatak koji kreaciju čini kompletnom. Uvek prate trendove, ali ne po svaku cenu, najvažnije im je da se u odeći osećaju dobro i zadovoljno.

Izvor: BKTV
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još