Maja Gojković, Brankica Janković, Lara Ham i druge uspešne žene 20. novembra u Novom Sadu

Projekat "Women in Business, Media & Culture" u organizaciji Udruženja "The Best Fest" i kompanije Color Media Communications, posvećen podsticanju ženskog preduzetništva u ovim oblastima podržan od Vlade Republike Srbije, biće održan 20. novembra u hotelu Sheraton u Novom Sadu.

Na jednom mestu naći će se 50 žena koje su uspele u biznisu, medijima i kulturi a sa njima će biti 50 studentkinja koje žele da se po završtetku studija oprobaju u ovoj oblasti: da budu uspešne preduzetnice, da pokrenu svoj blog ili medij, da uspešno prodaju svoje umetničko delo ili organizuju koncert.

Tokom ručka učesnice će sa govornice čuti iskustva nekih od žena sa brilijantnim karijerama u ovim oblastima.

Nakon ručka, učesnice će imati vođenu turu centrom Novog Sada - "Slavne Novosađanke" a nakon nje posetiće i izložbu "Percepcije: Žena po meri društva?" koja je u Galeriji Matice srpske organizovana u saradnji sa British Council-om.

Na otvaranju događaja, 20.11. u 13 časova, obratiće se:
Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije

Brankica Janković, poverenica za ravnopravnost

Lara HamOsnivačica i vlasnica licence Quintessentially Adriatic
Među uspešnim ženama koje će učestvovati na događaju su: Olivera SimovićPredsednica Privredne komore Novog Sada, Olivera BalaševićDirektorka Salayke, Vesna Dedić, TV-lice i književnica, Manja Grčić, Direktorka Antena Grupe za Srbiju i Crnu Goru, Nadežda Gaće, Osnivač i glavni urednik nedeljnika i portala „Novi Magazin“, Minja Miletić, Voditeljka i novinarka N1 televizije, Snežana Dakić,  Novinarka Ženske televizije, Ivanka JovanovićIzvršna direktorka Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom Srbije, Tijana Palkovljević,  Upravnica Galerije Matice srpske, Jelena Bačić AlimpićSpisateljica, Vesna da Vinča, Pisac, novinar i producent i mnoge druge.

 

Detalji programa:

www.color.rs/womenin

Pogledajte još