Milovanović i definitivno u Zvezdi

BEOGRAD, 13. jula 2010. (Beta) - Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Dejan Milovanović vratiće se u taj fudbalski klub i sledeću sezonu igrati u Beogradu kao pozajmljen igrač Lansa, saznaje agencija Beta.

Milovanović bi već u sredu, pošto i zvanično potpiše ugovor u Beogradu, trebalo da se priključi ostatku ekipe na pripremama u Sloveniji.

Crveno-beli su se sa 26-godišnjim Milovanovićem odavno dogovorili o saradnji, ali je problem bio francuski klub, odnosno pitanje ko će srpskom fudbaleru isplaćivati zaradu od 500.000 evra za sezonu.

Problem je rešen tako što je Milovanović pristao na smanjenje plate, a Lans prihvatio da nastavi da plaća veći deo njegove zarade. Dejan Milovanović je ponikao u Zvezdi, a za prvi tim je od 2001. do 2008. godine igrao 226 utakmica, više nego bilo ko drugi posle raspada bivše Jugoslavije.

Dejan Milovanović je ponikao u Zvezdi, a za prvi tim je od 2001. do 2008. godine igrao 226 utakmica, više nego bilo ko drugi posle raspada bivše Jugoslavije.

Bio je član mlade reprezentacije Srbije sa kojom je igrao dva finala na evropskim prvenstvima. Nastupao je i na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine.

Pogledajte još