IZREVOLTIRAN: Gagija Đoganija optužili za zlostavljenje Anabelinog psa, denser uputio jasnu poruku javnosti (FOTO)

Gagi Đogani rešio je da se povodom svega što mu se dogodi u životu izjasni, kako javnost konstantno ne bi imala loše mišljenje o njemu i njegovim postupcima.

Izgleda da Gagi već neko vreme ima problem sa komšilukom, a poslednji peh se dogodio kada je denser šetao Loli, Lunino kuče koje je kod njega dok je Đoganijeva u rijalitiju.

- Pošto sam ja očigledno zanimljiv komšijama, pa me snimaju čak i dok šetam psa, i onda to reklamiraju kao šokantnu novost, osećam potrebu da pojasnim onu najavu iz sledećeg Paparazzo lova: Loli je kod mene već duži vremenski period. Da joj ne valja, odavno bi mi je uzeli. Te večeri je htela da se igra i jurila se sa mnom. Bilo je hladno i mislio sam da je 15 min dovoljno. Ona nije tako mislila, i narednih pola sata sam pokušavao da je uhvatim ne bih li je uveo u kuću. Kada sam najzad uspeo, podigao sam je tako što sam je uhvatio za kožu na vratu (videli ste sigurno kako keruše podižu svoje mladunce, a i ljudi manje pse) i lupio je po njušci kao kaznu da mi ubuduće ne beži. Ne zbog toga što mi je teško da je jurim, nego zbog toga što može da podleti pod kola. I to je sve. Tako da nije bilo ama baš nikakvog zlostavljanja. I da, pozdrav za komšije!

Ovo je poduža poruka objavljena na njegovom Instagram profilu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.