HRABRO: Goca Tržan održala vaspitnu lekciju tinejdžerima i hejterima

Poznata pevačica Goca Tržan učestvovala je na najvećoj tinejdžerskoj konferenciji #mtsTeenTalk i burnim i energičnim govorom izazvala ovacije publike.

Temperamentna pevačica je bila učesnik diskusije “Sjaj i beda društvenih mreža” i tom prilikom poručila hejterima na društvenim mrežama sledeće:

- Kad pogledam komentare ispod mojih fotografija nije mi glupo kada mi napišu glupa si, odvratna, i kada me nazovu prostačkim imenima. Ali mi je beskrajno uvredljivo da to rade nepismeno! Za mene je nepismenost uvredljiva. Za mene nije uvredljivo to što oni govore o sebi govoreći o meni. Biti nepismen u 21. veku je uvredljivo! Znači, ako već pišete idiotske komentare, ja bih vas zamolila - pišite ih pismeno, sa sve interpukcijskim znakovima, velikim slovom! Konstruktivan hejt je potpuno u redu. Ali hejt kome je jedini cilj traženje pažnje je pogrešan. Kada ignorišete hejterske poruke na društvenim mrežama primetićete da se sa vremenom postepeno sam gasi. Jer, hejteri su deca ili odrasli ljudi koji samo traže pažnju, jer ne postoji drugi način da je privuku. Ok, imate pravo na svoje mišljenje, ali mišljenje svako ima. Treba voditi računa, jer kada bacaš blato možda nećeš pogoditi onoga koga gađaš ali će blato ostati na tvojim rukama.

Konferencija #mtsTeenTalk najveća je konferencija posvećena mladima od 12 do 19 godina i tradicionalno se održava u Domu omladine.

Foto: Dragan Todorović

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.