NJU SAMO "NAPUMPAJU" I OSTAVE: Jelena Golubović se umešala u raspravu Marije i Zole, a zatim brutalno osula paljbu po Miljani (VIDEO)

U toku "Igre istine" u kojoj zadrugari jedni drugima postavljaju pitanja za crnim stolom, Marija Kulić želela je da sazna od svog potencijalnog zeta, Lazara Čolića Zole, da li je ljut na nju.

- Da li si ljut na mene što sam ušla jutros da potražim cigarete, Miljana me je ostavila bez i jedne cigarete od 16 kutija? Da li je to moguće? Došla sam u bademantilu, po drugi put je zatičem prekrivenu preko glave, otkrila sam je da narod vidi šta ona radi. Pitam te da li si ljut zbog mog takvog postupka - pitala je Marija.

- Nisam ljut na vas već na sebe što sam dozvolio da se to dogodi po drugi put - odgovorio je Zola.

Naime, Miljana Kulić i Zola ljubavnu vezu otpočeli su u "Zadruzi" pre nekoliko dana, a sada su se već nekoliko puta pokrivali prekrivačem preko glave u spavaćoj sobi, što je Mariji mnogo zasmetalo, pa je prokometarisla da im niko neće verovati da nisu radili ništa nedopustivo.

- Ne može njen odgovor da bude: "Mi smo pričali ispod jorgana". Ko će njoj da veruje? Ovo je rijaliti - rekla je Marija

- Ja sam dobio informaciju da ste se vi namerno šunjali - izjavio je Zola.

- Ne, ja sam došla zbog cigareta. To da vi pričate ispod jorgana je glupo, pričajte ovako, ja ću prva da pomislim da se nešto drugo dešava - rekla je Marija.

Jelena Golubović je iskoristila priliku i ponovo potkačila Kulićevu, a potom joj je uputila najteže reči.

- Miljani neće niko verovati, jer Miljanu "napumpaju" i ostave. To je ta patrijarhalna porodica gde se prvo veče uskače u tuđi krevet - dodala je Jelena.

Kako je sve izgledalo pogledajte na sledećem snimku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još