LAZIĆEVA MAJKA PROGOVORILA O STANJU SVOG SINA: Darko je sada dobro, presrećan je što će postati otac! (VIDEO)

U današnjoj emisiji "Premijera - Vikend specijal" reporter Nemanja Vujičić uključio se uživo iz rodnog mesta pevača Darka Lazića Brestača, gde je razgovarao sa njegovom majkom, Brankom.

Ona je odmah na početku razgovora istakla da je njena buduća snaja Marina Gagić zaista trudna i da će ona u junu sledeće godine postati baka.

- Da, postaću baka. Marina mi je prva rekla da je u drugom stanju. To je bilo predivno, bili smo presrećni. Marina je ušla kod Darka i pokazala mu je papirić od ultrazvuka i on je bio presrećan. Ona je sada u osmoj nedelji. Nije u panici, super je. Nema istine u tome da je nisam pustila da uđe u kuću - rekla je Darkova majka.

Vujičić je želeo da čuje i kako reaguje na priče koje su se ovih dana pojavljivale u medijima, a to je da Branka ustvari nije Lazićeva majka.

- Ne znam stvarno otkud te priče, ja sam njegova majka. To sam čula, ali nisam čitala. Darko je sada dobro, super se oseća. Pitao me je: "Da li je kući sve OK?" i rekao mi da želi što pre da izađe iz bolnice. Nadamo se da će do Nove godine da izađe - navela je ona.

Branka je istakla da Darku nije pokazala fotografije njegovog automobila posle saobraćajne nezgode, kao i da njegova ćerka iz braka sa Anom Sević, Lorena, ne žna šta se dogodilo njenom ocu.

- Lorena je mala, za nju je njen tata na putu, radi, mi ne želimo o tome da joj pričamo. Unuku sam videla zadnji put nedelju dana pre ove nezgode. Od tada je nisam videla, ja nisam sposobna da budem sa njom. Pisale su se svakakve gluposti, od svega toga najmanje ima istine. Jako mi je bilo teško poslednjih mesec dana. Sami znate šta se sve pisalo, to je strašno pogađalo sve nas. Ali meni je sada najvažnije da je on dobro i da se oporavlja - rekla je Darkova majka.

Branka Lazić je vrlo rado odgovorila i na pitanje o navodnim nedozvoljenim supstancama koje je Darko želeo da mu donesu u bolnicu.

- Nije istina ništa od toga. Pitali su me novinari o tome, ali ja u tom trenutku nisam želela da pričam. Sada je Darko mnogo bolje i sada mogu da kažem nešto, a do sada nisam mogla. Darko me je zamolio da kada budem imala priliku da to uradim umesto njega da pozdravim njegove fanove i sve ljude koji ga vole - rekla je Branka.

Za kraj razgovora, Darkova majka je istakla da se sa još uvek zakonitom snajom, Anom, retko čuje ali da zato sa unukom ima svakodnevni kontakt.

- Nismo se skoro čule, ali kada se čujemo ona pita kako je Darko. Sa Lorenom se čujem, ona samo želi da dođe u Brestač - završila je pevačeva majka.

Izvor: Novosti
Foto: Emisija Premijera - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još