GAJI SIMPATIJE PREMA ERVINU: Zerina ponovo raskinula sa Banetom (VIDEO)

Užičanin Bane Čolak je posle jučerašnje višečasovne dobrovoljne izolacije od Zerine Hećo i ostalih zadrugara odlučio da sa njom propriča. Hećo je ponovo popričala sa njim i ovog puta je bila maksimalno iskrena i otvorena.

Njih dvoje su u pabu pričali o budućnosti njihove veze, pa je na kraju Zerina došla do zaključka da je najbolje da ne nastave vezu u rijalitiju, već da imaju normalan prijateljski odnos.

- Ja trpim tebe već tri meseca, da se ispravim dva meseca. Ja trpim, evo. Ne razumem šta pokušavaš da postigneš ovim razgovorom - rekla je Zerina.

- Ja sam se sinoć pitao zašto nisi ceo dan došla. Zanima me, kako to. Ja sam sebi postavljam milion pitanja. Ja iz svoje kože ne mogu da izađem. Ja sam sebi dajem odgovore, najgore misli mi idu kroz glavu. Sve mislim ona će sad sa nekim drugima da ima nešto - govorio je Bane.

- Koji je ovo put da mi pričamo i da ti priznaješ krivicu. Ja nema više snage. Kako ne vidiš da sam ja živnula, zašto si počeo da lažeš, vidiš li ti da postajemo distancirani polako. Ništa promenio nisi. Ja hoću sa tobom načisto. Ti si besan na mene, ne možeš mi to raditi i posle da me grliš. Nemam potrebu da te ljubim, grlim. Žao mi je da te vidim da ti je loše. Ti si od sebe napravio čudovište prema meni - nastavila je da priča Hećo.

- Okej, ja poštujem to. Ali i dalje mislim da bi trebalo da uradimo nešto. Posle svega što se desilo, ja mislim da nije trenutak da ti meni ovo kažeš - rekao je Bane njoj.

- Ne možeš mi pričati, onaj dan mi kažeš da je sve zbog rijaltiija, pa meni je to isto. Živim ovde, kao i napolju. Neću da se foliram. Ili si me lagao napolju pa je sam ovde videla kakav si, ili je kontra - rekla je Zerina.

Na kraju Bane je potencirao na tome da mu Zerina prizna da li ona oseća neke emocije prema Ervinu Mujakoviću, ona je skupila hrabrosti i rekla mu da joj on prija.

- Da, prija mi kada je u blizini. Prija mi njegova energija. Gledam ga drugačije nego ostale. Eto iskreno, prija mi - rekla je Zerina i šokirala Baneta.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.