UDAJE SE NEVENA BOŽOVIĆ: Pevačica rekla da zgodnom pilotu iz Budve?!

Pevačica Nevena Božović duže od godinu dana uživa u ljubavi sa zgodnim pilotom iz Crne Gore, Nikolom Ivanovićem. Iako do sada nije isticala svoj emotivni životu u prvi plan, njena romansa sa bogatim i uspešnim Budvaninom izašla je u javnost. Ona je priznala da je jako zaljubljena i da je njen sadašnji izabranik nešto najlepše što joj se dogodilo u životu.

Nevena je govorila, kako je svesna svojih kvaliteta i samim tim je želela da pored sebe ima nekog ko joj parira u svemu. Izgleda da joj se želja ostvarila u potpunosti, jer će ovaj ljubavni par će krunisati svoju ljubav na proleće!

Nevena i Nikola će se zakleti na večnu ljubav u aprilu 2019. godine, pripreme su već uveliko u toku, svi su veoma srećni i uzbuđeni zbog venčanja – rekao je izvor blizak paru.

Podsetimo, u avgustu ove godine, Nevena je zajedno sa svojom porodicom i izabranikom, uslikana u Budvi na ručku, tokom kojeg su se prema pisanju medija upravo dogovorali oko detalja i veridbe.

Nema sumnje, pevačica je “uhvatila” pravu sreću, s obzirom da Ivanović slovi za jednog od najlepših, a i najbogatijih muškaraca iz Crne Gore.

Izvor: Srbijadanas.com/Espreso.rs
Foto: nevenabozovicofficial/Instagram

Pogledajte još