Hor Muzičke škole "Melodies", DJ VieN i bend "Odliv mozgova" danas na Novosadskom Winter Festu

Na Trgu slobode u Novom Sadu počela je praznična čarolija, jer je u toku treći festival "Novosadski Winter Fest"

Dečiji i ženski crkveni hor "Sveti Arhangel Mihailo" nastupio je 12. decembra na Raspevanoj jelci, a 13. decembra imali smo priliku da slušamo hor OŠ "Sonja Marinković". Istog dana na bini je nastupio bend Fredi Kruger.

Večeras od 18h na Raspevanoj jelci nastupiće hor Muzičke škole "Melodies".

Na bini će nastupiti od 19h DJ VieN, a do 20:30 bend Odliv mozgova.

Ovogodišnji "Novosadski Winterfest" će trajati do 29.12.2018.

Kao i prethodne dve godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na "Singing Christmas Tree", organizovaćemo nastupe bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput "vojvođanske gibanice", "mađarskog kolača" i "američkih krofnica" kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Na Trgu slobode su i "Novogodišnji fijaker" u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, "Old Timer Photo-Boot", "Winterfest kapija", "Licidersko srce" i "Krila Anđela" za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama "Color Media Communications" i " Ninamedia", a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, Promenada šoping centar, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici - Novosadski Winter Fest.

Pogledajte još