ŽIVI ŽIVOT U SVOM RITMU: Jubilarno 15. predavanje u projektu "Lepo mi je, jer tako želim" održaće Stefan Milenković

Violinista Stefan Milenković biće na sceni u Beogradu, 28. decembra u 20 časova, ali u jednoj sasvim drugačijoj ulozi. On će održati petnaesto po redu motivaciono predavanje u Ušću u okviru projekta „Lepo mi je, jer tako želim“ koji organizuju Centar za lični razvoj Lepo mi je i UŠĆE Shopping Center. Tema njegovog predavanja biće „živi život u svom ritmu“, a publika će imati jedinstvenu da ga čuje uživo i bez violine.

Stefan će na predavanju govoriti šta za njega znači živeti život u svom ritmu, ali i kako pravi ravnotežu između brojnih obaveza i putovanja i slobodnog vremena koje sebi poklanja. On će sa publikom podeliti primere, ideje, razmišljanja, kako bi ih motivisao i da sami naprave korak napred i žive život u svom ritmu.

- Veliko mi je zadovoljstvo što će baš Stefan Milenković održati petnaesto jubilarno predavanje. Već dve godine na sceni bioskopa Cineplexxu UŠĆE Shopping Centeru svakog meseca imamo sjajne predavače, najbolje i najuspešnije ljude iz Srbije. Sala puna publike govori o zadovoljstvu i lepoti njihovih priča u kojima svi uživamo – ističe Milica Stojiljković, autor projekta i autor programa ličnog razvoja „Lepo mi je“.

- Kada smo zajedno sa Centrom za lični razvoj Lepo mi je pre dve godine pokrenuli serijal motivacionih govora u Ušću „Lepo mi je, jer tako želim“ bili smo sigurni da ćemo sadržajno obogatiti našu ponudu a posetiocima ponuditi novi doživljaj i iskustvo centra. Rezultati projekta govore u prilog tome da smo, ne samo ponudili pravi koncept i sadržaj koji ljudima nedostaje, već da smo zajedno sa svim učesnicima projekta i sjajnim ličnostima i predavačima, Ušće pretvorili u centar inspiracije imotivacije – kaže Nevena Martinović, PR Ušće Shopping Centera.

Karte za predavanje Stefana Milenkovića svi zainteresovani mogu kupiti na blagajni bioskopaCineplexx u UŠĆE Shopping Centeru po ceni od 500 dinara.

Izvor: Promo
Foto: Nebojša Babić

Pogledajte još