RAZVOD ANE KOKIĆ I NIKOLE RAĐENA: Pevačica je želela da održi porodicu na okupu

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen odlučili su da nakon Božića svako krene svojim putem, pa su na najveći hrišćanski praznik potisali papire za razvod. To je ujedno narušilo i porodičnu proslavu Božića jer su odluku da više neće živeti zajedno istog dana saopštili naslednicama desetogodišnjoj Nini i devetogodišnjoj Tei.

- Kako je Rađen imao let za Moskvu sedmog uveče, potpisivanje papira je moralo da se dogodi upravo na Božić kako bi sve bilo predato sudu do njegovog sledećeg dolaska. Nakon što su nekoliko puta pokušali da razgovaraju o svemu i braku daju drugu šansu, shvatili su da je sve uzalud. Ana je često odlazila kod Nikole u Moskvu, što sama, što sa kćerkama, ali je posle svega bilo jasno da su odnosi među njima zahladneli. Zato su odlučili da kada Nikola dođe u Srbiju za praznike, potpišu papire za sporazumni razvod. Sve je bilo gotovo za Božić, kada su u advokatsku kancelariju stigli zajedno.

Da stvar bude gora, sve se dogodilo baš u trenutku kada se Nikola konačno vraća u Beograd posle nekoliko godina rada na različitim adresama van Srbije.

- Rađen će do kraja sezone ostati u Moskvi, a potom se vraća u Beograd. Ana je polagala nade da će to uticati na njihov odnos i da će konačno biti porodica, ali očigledno da se to neće desiti. Nikola je dugo igrao i u Atini na početku njihovog braka, pa su i tu razdaljinu uspešno prebrodili. Njihov brak je svakako već nekoliko puta bio u krizi, ali su oni uspevali da je prebrode. Ana se trudila da održi porodicu na okupu jer je želela da njihove ćerke odrastaju s oba roditelja, ali je nedavno shvatila da su se emocije među njima ugasile i da je definitivno kraj.

Nakon što su se venčali pre deset godina, brak Ane i Nikole pratile su razne priče, naročito o navodnim Nikolinim neverstvima. Bivši supružnici dostavili su medijima zajedničko saopštenje u kome su potvrdili da je odluka o razvodu donesena sporazumno.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još