VELIKI PLANOVI: Aleksandra Radović priprema studijski album

Pevačica Aleksandra Radović jedan je od omiljenih vokala publike na ovim prostorima, a njene pesme uvek postanu hitovi. Kako je iza nas vreme praznika, pevačica se prisetila kako je proslavljala Božić u detinjstvu...

- Proslavljali smo Božić na selu, u tradicionalnom duhu, dok su deda i baba bili živi. Uvek je bilo divno - kao i svakom čoveku, Božić i meni budi posebne uspomene na detinjstvo - rekla je Aleksandra u emisiji "Premijera".

Ona je pred kamerama priznala da nije imala velike želje za ovu godinu, ali jedna stvar joj je veoma važna.

- Nemam baš nikakvih želja, osim da smo svi, a kad kažem svi, mislim na sve nas, živi i zdravi i da nam Bog da snage da se borimo sa svakodnevnim problemima, sa svim situacijama kojih ima milion, u toku dana... Jedino to, sloge i ljubavi - kaže Aleksandra.

Aleksandra priznaje da više voli da daje poklone nego da ih prima.

- Više sam davala, ja sam taj tip. To me čini srećnom. Sestrini klinci su bili veoma uzbuđeni kad su dobili poklone. Generalno volim da poklanjam - istakla je pevačica.

Za 2019. godinu Aleksandra ima velike planove kada je njen posao u pitanju, a već uveliko radi na novom albumu.

- Imam dosta pesama i pravim odabir. Mnogo treba da izvagam, da vidim šta je to što je dobro, da bi se našlo na mom novom albumu - zaključila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: alexandradovic/Instagram

Pogledajte još