ISTA JE OTAC: Eminemova ćerka izrasla u pravu lepoticu (FOTO)

Kada se pojavio početkom dvehiljaditih jedini beli, i po mnogima najbolji reper svih vremena Eminem brzo je privukao pažnju svetske javnosti.  Posebno interesantna činjenica vezana za repera je to što je u danima svoje najveće slave bio samohrani otac devojčice Hejlidžad Meters koja danas ima dvadeset i tri godine.

Eminem je dete dobio sa svojom srednjoškolskom ljubavi Kim Skot, sa kojom se često razilazio i mirio ali je uvek imao starateljstvo nad detetom. Hejlidžad je u međuvremenu izrasla u pravu lepoticu koja likom neodoljivo podseća na oca, ali na Instagramu nosi majčino prezime "Skot" zbog toga što ne želi da svoju karijeru gradi kao Eminemova ćerka pa da joj ljudi popuštaju u životu.

Eminem pored Hejlidžad ima još dve usvojene ćerke jednu od sestre bliznakinje njegove supruge Kim Skot, Alinu Meri Skot rođenu 1993. i Vitni Skot rođenu 2002, ćerku sadašnjeg partnera njegove supruge Kim. Eminem je po sopstvenom priznanju devojčice usvojio kako bi im obezbedio bolji život, jer je i sam imao veoma teško detinjstvo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hallie Scott (@halliescottt) дана

Autor: Nadlanu.com/M. P.
Foto: haliescottt/Instagram

Pogledajte još