NIŠTA JOJ NE POMAŽE: Aleksandra Subotić je zbog Ane i Davida non stop na lekovima

Učesnica "Zadruge" Aleksandra Subotić, koja je diskvalifikovana iz ovog popularnog rijaliti šou programa, prolazi kroz teške momente u životu. Ona je zbog novonastale situacije, gde su njen verenik David Dragojević i Ana Korać prisni u rijalitiju, u teškom psihičkom stanju. Naime, nju pogađaju scene kada vidi da njih dvoje gaje osećanja jedno prema drugom.

- Svakog dana je sve gore i gore. Ne može da se kontroliše. Stalno je kraj televizora, prati šta se dešava, ne spava i samo plače. Svi je ubeđuju da pije tablete za smirenje, ali joj ni to ne pomaže. Što je najgore, sve to gleda i njena ćerka Magdalena, zbog koje je svi ubeđuju da se sabere - kaže za "Scenu" izvor i dodaje:

- Aleksandra živi u Veterniku, u kući sa Davidovom mamom koja sve manje može da podnese njenu histeriju. Ona vodi malu Magdalenu u vrtić i brine o njoj, u nadi da će se Aleksandra dozvati pameti. Subotićeva retko izlazi u javnost, a kada izađe često dolazi do sukoba sa prolaznicima. Mnogi joj prete, a često zovu i mesta gde ona dolazi da jede sa svojom maloletnom ćerkom. Cela situacija joj teško pada. Ona veruje da je jaka, da može sve da izgura, ali teško. Skoro pa je pala u potpunu depresiju. Angažovaće i psihologa kako bi je izbavio iz cele situacije - navodi dobro obavešten izvor blizak Aleksandri.

Izvor: Blic
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.