ISPLIVALI ŠOKANTI DETALJI NAPASTVOVANJA: Kris Braun napustio pritvor

Nakon nedavnih skandaloznih vesti o sada omraženom pevaču Krisu Braunu, i navodnih optužbi za silovanje zbog kojih je završio u pritvoru, pojavile su nove informacije, a žrtva tvrdi da je nasilje trajalo gotovo pola sata i da je bilo “okrutno” i “brutalno“.

Magazin Closer danas je objavio novi tekst u kome se navodi da su novinari njihove redakcije stupili u kontakt sa žrtvom i uradili intervju, a ona je tom prilikom ispričala sve detalje surovog napada.

Redakcija je zaštitila žrtvu i nazvala je pseudonimom Karima, a ona je ispričala da je 15. juna pevača prvo upoznala u hotelu a da su zatim otišli zajedno u noćni klub.

Karima je zatim objasnila da su Chris i njegova ekipa želeli da se vrate u hotel negde oko 4 sata posle ponoći, a da je ona odbila jer je bila umorna, međutim na kraju je ipak pristala jer je pevač na to insistirao.

Kada je ušla u njegov apartman, otišla je do kupatila, a pevač je pratio, zatim stegao za vrat i odvukao u kabinu u kojoj ju je silovao i zlostavljao gotovo pola sata. Karima je izjavila da je bilo okrutno i brutalno.

Nakon što je pevač pustio, Karima tvrdi da se nad njom nakon “iživljavao” jedan od njegovih prijatelja i telohranitelj.

Izvor: Glossy.espresso.rs
Foto: crisbrown/Instagram

Pogledajte još