NAJBOLJI PRIJATELJ POKUŠAO JE DA ME SILUJE: Goca Tržan progovorila o traumi iz mladosti

Pop zvezda Goca Tržan progovorila je o traumi iz rane mladosti kada je njeno poverenje zloupotrebio njen najboji prijatelj i pokušao da je seksualno napastvuje.

Pevačica je imala samo 18 godina kada je bila napastvovana, ali je uspela da se odbrani.

- Doživljavala sam neprijatnosti kao devojčica, poput mnogih žena, ali mislim da one toga budu svesne tek kada porastu. Većina žena je u životu doživela neku vrstu seksualnog zlostavljanja. I ja sam - ispričala je pevačica u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Tržanova je zatim za "Informer" objasnila šta joj se tačno dogodilo.

- Moj drug i ja smo bili veoma bliski, imala sam bezgranično poverenje u njega, a on je to iskoristio. Nisam ni u snu mogla da zamislim da bi ikad pokušao da mi naudi, a on je hteo da me natera na seks. Želela sam samo da zaboravim taj pakao, pa sam ćutala. Nisam ga prijavila jer sam se plašila osude okoline: "Šta je tražila sama sa njim?" Mislim da i danas žrtve ćute iz istog razloga - rekla je pevačica.

Goca savetuje svim ženama da pažljivo biraju prijatelje i partnere:

- Devojčice treba da učimo da budu okružene muškarcima kojima u svakom trenutku mogu da kažu "ne" i da budu sigurne da će ih taj neko poslušati. Kada ulaze u vezu, treba da obraćaju pažnju na to kako se dečko odnosi prema ljudima u svom okruženju, saobraćaju... Ako kod njega postoji ikakva naznaka nasilnog ponašanja, znači da ni vas to ponašanje neće zaobići.

Izvor: Informer.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još