PETRA DIVAC OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ BOLNICE: Moj život se drastično promenio! (FOTO)

Petra Divac, usvojena ćerka Vlade Divca, pre dve godine doživela je saobraćajnu nezgodu u Beogradu, kada je pala sa motora i povredila koleno, koje je morala da operiše.

Naslednica proslavljenog košarkaša je posle toga imala još nekoliko operacija, a sada se prisetila jednog od najtežih perioda u svom životu, koji je srećom iza nje i iz kog je izašla još jača. Na Instagram profilu je postavila fotografije, uz koje se zahvalila svima koji su bili pored nje u, kako je rekla, najtežem periodu njenog života.

- Prošlo je godinu i po dana otkako se moj život drastično promenio. Zahvalna sam svima koji su ovo prošli sa mnom. Ljudi koji su me okruživali ispunjavali su me pozitivnošću i smehom. Hvala ljudima za koje sam znala da na njih mogu da računam do kraja. Hvala novim ljudima koji su ušli u moj život i ispunili ga pozitivnošću, i sa mnogo smeha i novih uspomena koje ću zauvek negovati! Ova godina je promenila moj život na način koji ne mogu da objasnim, ali ću pokušati. Na prvoj slici imala sam osmeh, a i na poslednjoj završavam sa osmehom. Pozitivnost je zaista ključna (znam da zvuči kao kliše). To je ono što me je motivisalo i to je ono što me pokreće - poručila je Petra, koja se od ove povrede uspešno oporavila, a svojom porukom izazvala je brojne pozitivne komentare.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra Divac (@pdivacc)

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: pdivacc/Instagram

Pogledajte još