TATI JE BILO NAJTEŽE KADA SU ME PROZIVALI DA SAM USVOJENA: Petra Divac iskreno o odnosu sa ocem i privatnom životu

Ćerka proslavljenog srpskog košarkaša Vlada Divca, Petra Divac otkrila je da je u ranom periodu detinjstva saznala da Vlade i njegova supruga Ana nisu njeni biološki roditelji, a onda su počela i neprestana ispitivanja zbog čega je to tako.

- Tati je najteže palo kada su me prozivali da sam usvojena, njega je to "ujelo" za srce. Nikada nije ispred mene želeo da to pokaže, ali znam da mu je bilo teško. Razmišljala sam da potražim biološke roditelje kada sam imala četrnaest godina, ali trenutno nije to nešto što želim. Možda jednog dana kada ja postanem majka, poželim da upoznam svoje roditelje - rekla je Petra.

Inače, Petra je već duže vreme u ljubavi sa izabranikom Mihajlom Veruovićem - od 2021. godine.

- Bila mi je jako vazna njegova podrška. Pitala sam ga kako njemu zvuči ceo ovaj projekat "Usvojeni za usvojene", koji sam pokrenula. Mi živimo zajedno i sve delim sa njim, tako da me on usmerava. On me zaista dobro poznaje i znam da će iskreno da mi kaže, velika mi je podrška - rekla je naslednica nekadašnjeg košarkaša i otkrila koju pesmu često naručuje u kafani.

- U kafani naručujem Pejovića, "Sve ti dugujem" jako volim, ali nemam nijednu konkretno. Zavisi od raspoloženja. Da li volim da tugujem ili da se veselim - rekla je ona.

Iako ne voli često da se javno eksponira, Petra je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde sa svojim pratiocima rado deli detalje iz svoje svakodnevice.

Izvor: Blic.rs
Foto: padivac/Instagram

Pogledajte još