OTKAZAO SVE OBAVEZE I SLUŠA LEKARE: Dušan Kaličanin zbog zdravstvenog stanja odložio sva snimanja!

Glumac Dušan Kaličanin, kojeg je televizijska publika zavolela zbog uloge Joce u seriji “Istine i laži”, doživeo je nezgodu kada je posle probe na ulici pao i slomio nogu. Brzom intervencijom dežurnih lekara ukazana mu je medicinska pomoć i već neko vreme nosi gips, a fizoterapije će posle skidanja biti neizbežne.

- Krenuo sam na večernju probu, a kako sam snimao 12 sati pre toga, malo od umora, a delom i svesno hodao sam vrlo lagano po očišćenom delu trotoara. U deliću sekunde sam pao u neku hip-hop špagu i sutra sam već imao čizmu od gipsa - priseća se za nemilog događaja Dušan.

Ova situacija ga je naterala da više brine o sebi, a redovno ide na kontrole i terapije kako bi se uskoro oslobodio štaka i posvetio se svojim svakodnevnim obavezama.

- Odgovoran sam i slušam savete lekara. Odmarao sam dosta i bio strpljiv. Otkazao sam sve obaveze, putovanja, predstave i sada sam bolje, ali ima još rada na rehabilitaciji - naglasio je Kaličanin.

Ova situacija ga je naterala da sada pazi kuda ide te da ga to neće omesti da od februara nastavi da snima seriju “Istine i laži”.

- Priznajem da sam snimao dan nakon povrede i još nekoliko scena, ali od februara nastavljam tempom na koji smo navikli svi u ekipi, ali i publika - rekao je Kaličanin.

Izvor: Blic
Foto: dusankalicaninofficial/Instagram

Pogledajte još