SVADBENA ZVONA: Rada Manojlović i Haris Berković staju pred matičara na plaži!

Pevačica Rada Manojlović i njen devet godina mlađi kolega Haris Berković rešili su da se jedno drugom zavetuju na večnu ljubav, ali još nisu odlučili da li će to biti na Maldivima ili na Bora Bori.

Atraktivna pevačica i njen dečko odlučili su da se venčaju, ali tajno, bez pompe i medija. Budući supružnici su rešili da se jedno drugom zavetuju na večnu ljubav na egzotičnoj destinaciji, ali još uvek se premišljaju da li će to biti Maldivi ili Bora Bora.

- Rada i Haris su konačno prevazišli, što bi se reklo, sve dečje bolesti. Njihova ljubav je nakon mnogo burnih svađa, nesporazuma i prepirki konačno stabilna i čvrsta, pa su zato i rešili da je ozvaniče. Međutim, to zasad kriju od javnosti jer ne žele da se nešto izjalovi. Tu vest nisu čak saopštili ni članovima porodice, nego za nju zna samo nekoliko bliskih prijatelja. Oboje su imali turbulentan period jer pevačicu nije prihvatio Berkovićev otac, ali i tu je sada sve u najboljem redu - priča izvor koji je dobro upućen u njihov ljubavni odnos.

On kaže da su oboje presrećni i da jedva čekaju da postanu muž i žena.

- Rada je prethodnih meseci radila punom parom po celoj Evropi, a i Haris je imao dosta posla po Bosni. Slobodno vreme su koristili da bi bili zajedno i sada planiraju venčanja. Verujte da su oboje baš uzbuđeni i da jedva čekaju da postanu muž i žena. Rada je oduvek želela da se uda u beloj venčanici na plaži i sada će joj se to i ostvariti. Oni su već dobili ponude u vezi sa kompletnom organizacijom najvažnijeg dana i na Maldivima i na Bori Bori i ostalo je samo da se odluče gde će, da spakuju kofere, uživaju i da se vrate kao bračni par na Balkan - zaključuje sagovornik blizak budućim mladencima.

Rada nije bila dostupna za komentar na ovu temu, ali u jednom od intervjua ona je otkrila da je u Harisu pronašla čoveka svog života.

- Konačno pored sebe imam muškarca koji mi emocije ne pokazuje rečima, već delima. Od njega dobijam ljubav na način kakav sam oduvek želela, što ranije nije bio slučaj. Pre njega, moja situacija bila je takva da sam davala sve od sebe, ali mi to nije uzvraćeno. To je rezultiralo da se ne osećam voljeno, ali mi je jednom prilikom Lepa Brena objasnila da je problem u tome što biram muškarce koji ne pokazuju ljubav na način kakav meni prija. Sada shvatam njene reči, jer imam muškarca koji mi pruža baš ono što mi je potrebno i naravno da bih volela da to večno traje - rekla je pevačica.

Izvor: Kurir
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još