POISTOVEĆUJE SE SA PESMOM! Sara Jovanović otkrila: Često sam bez sna

Pevačica Sara Jovanović kaže da je ponosna na sebe što u karijeri nije pravila kompromise, otkriva da slabo spava jer noću radi i da je posebne emocije utkala u svoje pesme.

Harizmatična pevačica Sara Jovanović objavila je novu pesmu „Bez sna” ali ni ovog puta nije odstupala od svog prepoznatljivog muzičkog žanra. Nikada, kako kaže, nije želela u tom smislu da pravi kompromise. Ide svojom već utabanom putanjom, a u novoj pesmi kaže da je bez sna zbog toga što je njen muškarac s drugom ženom. Naziv pesme joj priliči.

- Često sam bez sna. Imam taj problem da obožavam da ležem kasno jer sam produktivna noću. Tada najviše volim da radim, stvaram. Ali isto tako ne volim da ustajem kasno, već volim da iskoristim maksimalno dan. A te dve stvari nije da idu zajedno. Zato sam često bez sna. Inače, zbog čega je Sara Jo bez sna ili je bila, a verujem da su mnogi, najbolje poslušajte u novoj pesmu tog naziva.

Većina tvojih pesama su ljubavne. Koliko si ti zbog muškarca bila bez sna?

- Nije mi svaka pesma ljubavna. Dobro, imam ljubavnih, ali nije svaka o meni. Neke su opisivale moje stanje, iskustvo koje sam doživela, a često sam prepričavala ono što sam čula ili što je neko meni blizak doživeo. Znači, patim, ali u pesmi.

Odevena si u belo od glave do pete, kažu da ličiš na Snežnu kraljicu?

- Da. Ta titula mi se već sviđa. Sara - ledena kraljica.

Mnogi kažu da kulturna osoba poput tebe teško može da opstane u svetu estrade. Da li je bilo teško?

- Ja sam ono što jesam, pa mi nije teško. A da je potrebno vremena za određene rezultate, jeste, naravno. Svaki veći cilj to podrazumeva. Ne mora čovek da se po svaku cenu prilagodi.

Da li je to bio teži put za tebe?

- Mislim da da. Teži i sporiji.

Da li si ponosna na sebe jer si krčila put bez skandala?

- Najveći kompliment je da nisam pravila kompromise, već radila ono što mi istinski prija i što me ispunjava. I mislim da to publika oseća.

Mnoge pevačice kažu da im hakeri kradu fotografije iz telefona. Kada bi tvoj telefon hakovali ili ukrali, šta bi našli?

- Jedna sam od onih osoba koje imaju mnogo fotografija, pa se ne sećam šta sve imam. Ta mogućnost mi je zastrašujuća. Neverovatno mi je da u 21. veku ne postoji na društvenim mrežama zaštita.

Izvor: Blic.rs
Foto: sarajo/Instagram

Pogledajte još