NE SMIRUJE SE: Aleksandra Subotić izvređala voditelja Zadruge! (FOTO)

Od kada je dečko David Dragojević prevario, Aleksandra Subotić nema mira. Osim što je pokušala da upadne na imanje Zadruge, ona svakodnevno napada pojedine učesnike rijaliti programa, a danas je otišla i korak dalje, pa je napala voditelja Milana Miloševića.

Kako je poznato da je Milan dobar prijatelj sa Anom Korać, da provodi dosta vremena sa njom kada nisu u rijalitiju, pa i da izlaze zajedno, Aleksandra je rešila da se obračuna i sa njim.

- Zamolila bih ovog "nepristrasnog i vrlo profesionalnog" voditelja da ne ispira usta mojim imenom. Ja nikada nikoga nisam htela da razvedem, niti sam se mešala u bilo čiju vezu. Mene je kao maloletnicu iskoristio čovek duplo stariji od mene i to je već ispričana priča. A što se tiče vaše prijateljice, ne možete je oprati, ne vi, nego ni Sava, ni Dunav. Ne znam ni zašto je perete, kada sve što radi, spada u sklop njenog zanimanja i dajete joj odličnu reklamu za isto, kao i mnogima dole istog zanata - napisala je Aleksandra uz fotografiju Ana i Milana, koju je okačila na Instagramu.

Da li će joj Milan uzvratiti kada vidi ovaj post, saznaće se uskoro. Ana svakako neće biti u prilici da vidi, dok ne izađe iz Zadruge.

Foto: sandrasuboticss/Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još