STEFAN ĐURIĆ RASTA O TRAČEVIMA DA JE NJEGOV BRAK PUKAO ZBOG REPERKE: Sa Elenom Kitić sam u super odnosima

Reper Stefan Đurić Rasta još uvek se zakonski nije razveo od svoje supruge, pevačice Ane Nikolić, iako su se rastali pre nekoliko meseci. Odnosi ovog para zategnuti su već duži vremenski period, a u prilog tome govori i činjenica da su se više puta svađali i mirili. Mediji su pisali i o tome da su Ana i Rasta u jako lošim odnosima, što je reper oštro demantovao.

- Prvo ne znam ko izmišlja te nebuloze, a i bolje mu je da ne saznamo. U svakom slučaju to su morbidne nebuloze i stvari koje ljudima padnu na pamet da govore. I uvek moraju da shvate da kad god se okreću ka nekoj strani da će samo od obe strane dobiti probleme i nikad se neće izvući - rekao je Rasta.

U javnosti se spekulisalo i to da je razlog turbulencija u njihovom braku romansa u koju je Đurić uplovio sa ćerkom Mileta Kitića, takođe reperkom, Elenom Kitić. A Rasta je ovom prilikom otkrio i u kakvim je odnosima sa njom.

- U super smo odnosima, ja sam sa njom bio u super odnosima i pre nego što smo počeli da sarađujemo i bilo bi glupo da smo u lošim odnosima i nakon saradnje, tako da joj želim svu sreću. Ona zna, ona će imati od nas uvek puno ljubavi i podrške, od celog genga, sa kim god da radi - ističe reper.

Rasta iz braka sa Anom ima i ćerkicu Taru koja je stara godinu dana i šest meseci, a reper ne krije da ga je očinstvo promenilo otkrivši i koje sve poslove voli da obavlja vezane za njeno odgajanje.

- Volim sve generalno, svaki minut koji provedem sa njom je dragocen. Tako da sve stvari koje čine sastavni deo roditeljstva radim i zaista uživam u svemu - ispričao je Đurić.

Stefan planira nekoliko novih muzičkih projekata u 2019. godini, a među njima je i saradnja sa sinom pokojnog pevača Sinana Sakića, Alenom Sakićem, sa kojim reper već ima duet.

Izvor: Pink.rs
Foto: stefanrasta/Instagram

Pogledajte još