fbpx

TO ŠTO ONA NEĆE DA PRIHVATI RASKID, TO JE NJEN PROBLEM: David jasno poručio Aleksandri da ne želi više ništa sa njom (VIDEO)

Voditelj Ognjen Amidžić je kao prve sagovornike sinoć izabrao Anu Korać i Davida Dragojevića sa kojima je uradio intervju i pitao ih kako se osećaju nakon što su imali poziv sa svojim porodicama.

Tokom prethodne večeri, David je saznao da njegova majka Biljana ne prihvata vezu sa Anom i da ne želi da je upozna, dok sa druge strane, majka atraktivne Ivanjičanke je pružila punu podršku ovim golupčićima.

Ana i David su večeras otvoreno priznali kako se osećaju nakon ovog saznanja, pa otkrili da neće odustati da se bore da njihova ljubav opstane.

- Ne može niko da oseti našu energiju. Ja sam raskinuo vezu sa jednom devojkom, sad imam drugu, to je normalno, to se dešava i napolju. Ja sam sa Anom i meni ona prija - rekao je David.

- Ona igra igru. Njoj je smetalo ovde kad on nekoga pogleda, a sada ga napolju čeka i kako je ona sada sve shvatila. Ja sam se iskreno zaljubila i ja njega volim. Njoj je verovatno krivo što ja njega volim. Probala joj je ta priča da ja pravim igru sa njim - rekla je ljutito Ana.

- Moja mama je sluđena od tih teorija zavere. Da sam znao da je tako nešto, ja ne bih ni tražio poziv. Bilo mi je neprijatno. Nisam očekivao takav razgovor. Drago mi je što sam čuo Mungosa - dodao je Dragojević.

- To što ona neće da prihvati raskid, to je njen problem. Meni je mama rekla da su naša vrata za njega uvek otvorena. Tako razmišlja racionalna osoba. To je moja ljubav i ja ga ne dam nikome - nastavljala je Koraćeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.