fbpx

KARAĐORĐE POSLAO PORUKU DAVIDOVOJ MAJCI: Molim te, vrati Aleksandru i Magdalenu u Beograd! (VIDEO)

Velika prašina podigla se u rijaliti kući kada su stanari progovorili o Ani Korać i Davidu Dragojeviću. Njihova veza ostvarena po diskvalifikaciji Davidove bivše verenice Aleksandre Subotić nije svima "legla". Međutim, kada je Karađorđe rekao svoje nastao je muk. Malo ko je ovako nešto od njega očekiva, pre svega kao Aleksandrinog oca.

On se, naime, obratio Biljani Dragojević, Davidovoj majci. Kada je čuo da mu ćerka boravi tamo, lepo ju je zamolio da je vrati u Beograd zajedno sa unukom Magdalenom te joj se zahvalio za sve što je do sada za njih učinila. Sve se smrzlo kada je Karađorđe javno podržao Aninu i Davidovu vezu u kojoj on, kako se navodi, ima sve što sa Aleksandrom nije imao.

- Ja kao otac Aleksandre Subotić moram da branim ovaj par! Sve ono što moja ćerka nije imala sa njim, imaju sad njih dvoje. Ja dozivam moju ćerku da dođe k sebi, jer ovo nije nešto što ona treba da brani. Ljubav se ne lepi super lepkom, ona ima svoju kuću i treba da bude tamo. Pozdravljam ovom priliku Biljanu, ovde nema ništa za sprdnju, hvala ti za sve, što si mi čuvala unuku Magdalenu, pa te molim da ih lepo da ih ispratiš za Beograd, gde im je mesto. Lepe stvari ne mogu da se izbrišu, ali ovde su evidentne stvari. Ljubavi ili ima ili nema, ljubav je emocija i spektar najlepših boja. Ako si nekog voleo, volećeš ga iskreno zauvek. Molim vas da ne smetate ovoj vezi - izjavio je Karađorđe.

Lepi Mića ustao je i pozdravio Karađorđa gromoglasnim aplauzom. Ostali cimeri brzo su mu se pridružili.

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.