BRZO I EFIKASNO: Prirodan make-up look u svega nekoliko koraka

Kada su make-up trendovi u pitanju, ove zime popularnost nude, prirodnog luka sve više raste, jer se akcenat stavlja na prirodnu lepotu ženskog lica, bez agresivne šminke, jarkih boja.

S obzirom da je jednostavan make-up look ono što većina žena i praktikuje, svakodnevno, usled užurbanog tempa i nedostatak vremena, za postizanje prirodnog i svežeg izgleda lica, potrebno je samo izabrati odgovarajuće proizvode i učiniti svoju make-up rutinu brzom, efikasnom i nezamenjivom.

Ove zime prirodna lepota postala je imperativ u beauty svetu, pa je zato nude make-up omiljeni trend ove sezone.

Reč je o make-up look-u koji nam neće oduzeti previše vremena, a ostaviće utisak negovanog lica, na kome gotovo da nema tragova šminke. Zar to nije san svake od nas?

Za postizanje nude look-a potrebno je koristiti palete smeđih i zemljanih tonova. Idealno bi bilo da koristite bb kremu, jer za nude, prirodni izgled nije vam potrebna potpuna pokrivna moć. Dovoljno je da podočnjake i sitne nedostatke prekrijete korektorom.

Kako biste na prirodan način istakli lepotu vašeg lica, neophodno je da odaberete nijansu proizvoda koja u potpunosti odgovara vašem tenu i potpuno prirodno se stapa sa vašim licem.

Svež, prirodni sjaj, svojoj koži daćete sa svega nekoliko kapljica tečnog highlightera, koji možete staviti na sam vrh jagodica i ispod obrva. Za svež i zdrav izgled, na obraze nanesite veoma malo kremastog rumenila, ružičaste nijanse.

Usne možete namazati balzamom ili ružem koji potpuno odgovara prirodnoj boji vaših usana.

Na ovaj način istaći ćete svoju prirodnu lepotu i izgledaćete besprekorno uz svega nekoliko minuta truda.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još