SLOBA RADANOVIĆ TVRDI: Smejao sam se kada sam čuo da Kristina Kockar ima novog dečka

Nakon razvoda braka Slobodanu Radanoviću i Kristini Kiji Kockar poslovni putevi se ponekad ukrste i bivši supružnici nastupaju zajedno, ali su na emotivnom planu nastavili svako svojim putem. Bivši supružnici sa beogradskog aerodroma danas su zajedno otputovali na zajednički nastup, koji će imati većeras u Nemačkoj.

Njihov odnos često se menja, pa tako u poslednje vreme nisu razgovarali. Međutim, po dolasku na beogradski aerodrom lepo su se pozdravili i poljubili u obraz, a na naše pitanje kakva je atmosfera među njima Sloba je rekao da ne zna šta će biti.

- Sad ćemo da vidimo, zato što nismo bili u kontaktu, evo, do sada! (smeh) Što se mene tiče, sve je opušteno. Nastup kao i svaki drugi, samo što je svima zanimljivo što nastupimo zajedno. Potrudićemo se da svima pružimo ono što očekuju, da im bude lepo - počeo je Sloba.

Kristina je nedavno otkrila da već nekoliko meseci ima dečka u inostranstvu i da je zbog toga, kada mu je saopštila, Radanović prebledeo. Na pitanje kako komentariše to da Kija ima novog partnera, Sloba se prvo nasmejao.

- Pre ću da komentarišem onu izjavu da sam ja nešto prebledeo kad je rekla da ima dečka... To je stvarno... (smeh) - počeo je.

- Smejao sam se. Imao sam utisak kao da je rekla to samo da bih ja to čuo da kao ima dečka. (smeh) Ali, ako ima, ja joj želim sve najbolje u vezi. Svakako joj želim sve najbolje - rekao nam je Radanović.

Pevačeva bivša devojka Luna Đogani i njen novi dečko Marko Miljković priznali su da je njihov prvi poljubac u "ivicu usne" bio za Miljkovićev rođendan u Zadruzi 1 dok je blogerka bila u ljubavi sa Radanovićem.

- Super, to je baš lepo... Evo sad sam to čuo od tebe. Ne, pa više me ništa u životu ne iznenađuje. (smeh) Već neko vreme mi je sve očekivano - objasnio je Sloba, prilično iznenađen Markovom izjavom.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: sampanjactatica/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. ja says

    Pa dokle više ova volina i ona njegova pokvarena ženturača ?!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.