KRAJ LJUBAVI SA NEMAČKIM LEKAROM: Razvela se Vjera Mujović

Razvod je u poslednjem periodu glavna tema u javnosti, a spisku poznatih parova koji su stavili tačku na svoju ljubav pridružila se i glumica Vjera Mujović.

Vjera i njen doskorašnji suprug stavili su tačku na šestogodišnji brak, a glumica je zatim uplovila u novu vezu.

- Zapravo, s obzirom na to da se ona pre više od dve godine u tajnosti razvela od uglednog doktora interne medicine iz Minhena, Štefana Prajsa, naša priznata dramska umetnica, inače članica Narodnog pozorišta "povukla je nogu". Iako nikad nije otkrila zbog čega im je pukao šestogodišnji brak, uveren sam da je daljina učinila svoje - naveo je glumičin prijatelj i dodao:

- Njih dvoje su u maju 2021. proslavili šestu godišnjicu braka, tada sam ih poslednji put video zajedno srećne i nasmejane. Rekla mi je da su se sporazumno razišli i da su ostali u prijateljskim odnosima. Da je tako, videlo se i po tome da joj je upravo bivši suprug bio najveća podrška u najtežem periodu, kada je 2022. godine za šest meseci ostala bez oba roditelja. Pritom, i majka Ljiljana i otac Trifun su bili vrlo cenjeni lekari u Crnoj Gori.

Vjera je nakon razvoda upoznala muškarca koji joj je vratio osmeh na lice.

- Reč je o reditelju Milošu Pavloviću. I on iza sebe ima brak, bio je oženjen takođe glumicom i iz tog braka ima dve ćerke. Vjeru i njega je spojio posao, on je, između ostalog, režirao predstavu "Pupin - poslednji san", u kojoj ona igra tumači lik naučnikove majke, mudre i požrtvovane Olimpijade - Pijade. Vjera je napisala i tekst za komad, to je bio njen autorski projekat - naveo je izvor.

Vjera i Štefan su se upoznali u avionu na letu za Mongoliju i posle samo tri meseca zabavljanja verili su se u Palermu. To je bilo 2014, a venčali su se 2015. godine, i to na letu od Beograda do Istanbula 9. maja. Na ljubav pred Bogom su se zakleli u Sabornoj crkvi u Beogradu, tri dana kasnije, potom su organizovali i veliko veselje u jednom poznatom prestoničkom restoranu.

- Pored naša dva popa, prisustvovao je i sveštenik iz Sremskih Karlovaca koji je obred obavio na nemačkom. Stefan je po svojoj tradiciji nosio kilt, ja belu haljinu dizajnera Igora Todorovića, dok mi je lice prekrivao veo od španske čipke, koju mi je poklonila kumina baka - ispričala je tada za domaće medije Vjera.

Izvor: Alo.rs
Foto: Srđa Mirković/Promo

Pogledajte još