OVO JE OGROMAN GUBITAK ZA SVE NAS: Haris Džinović otkazao koncert u Čikagu zbog smrti Šabana Šaulića!

Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Bifild-Butersloh, u noći između subote na nedelju (16. na 17. februar). Tragična vest odjeknula je i do Amerike, u Čikago, gde je njegov prijatelj i kolega Haris Džinović trebalo da održi koncert. Pogođen i šokiran ga je otkazao.

- Ovo je ogroman gubitak za sve nas. U šoku sam zbog svega što sam čuo da se desilo. Teško mi je što sada nisam u Srbiji i što ne mogu da pružim podršku porodici, ali sam svim srcem uz njih - izjavio je kralj meraka, koji je zbog vremenske razlike za smrt kralja narodne muzike čuo sa zakašnjenjem.

Ove vesti je jako teško podneo.

Šaban i Haris su bili višedecenijski prijatelji. Iako se obojica bave muzikom, Džinović je u više navrata istakao da oni nisu rivali. Haris, koji je trenutno na velikoj američkoj turneji, odlučio da ne održi unapred organizovan koncert u Čikagu zbog Šabanove smrti.

- Mi smo stari prijatelji. Svako ima svoju izgrađenu i trasiranu karijeru. Tako da rivalstvo uopšte nije potrebno, jer svako ima dovoljno svog angažovanja, i sa te strane i kroz tu prizmu mi se ne dodirujemo - rekao je Džinović svojevremeno.

Izvor: Blic
Foto: Promo

Pogledajte još