BURNA TEMA ZA ZADRUGARKE: Matora priznala da li flertuje sa Lunom, Sanja izgorela od besa! (VIDEO)

Odnos Jovane Tomić Matore i Lune Đogani, bila je jedna od tema večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" koja je izazvala nove rasprave i svađe između stanara hiper-rijaliti programa "Zadruga 2".

Milan Milošević pitao je otvoreno Lunu Đogani da li smatra da Matora gaji emocije prema njoj koje su više nego prijateljske, posle čega je blogerka izjavila kako to nije primetila i dodala da uživa u vezi sa Markom Miljkovićem.

- Ne! Ja sam toliko isključena i fokusirana na Marka. Jovana i ja smo imale uvek tako taj odnos da pričamo. Ne računam ono što je bilo nekada davno, pa se pričalo da li je bilo ili nije bilo. Ja sa Jovanine strane nisam osetila to. Ja Jovanu stvarno volim i mnogo mi je draga, ali mislim da je problem što ne možemo da imamo normalan odnos, jer će odmah da krenu priče da se muvamo - rekla je Luna.

- Ja sam rekla danas Luni da se nije jedino sa Markom ljubila dok je bila sa Slobom u vezi, misleći na mene. Sanju boli cela ova situacija. Nikakav flert između mene i Lune ne postoji. Sa Lunine strane nikada flert nisam osetila. Krivo mi je zbog Sanje. Sanja je jedina moja ljubav - govorila je Matora.

Jovanina devojka Sanja Stanković, ukučila se u ovu temu, a tom prilikom svađala se sa svojom izabranicom. Nakon toga, Luna Đogani je odlučila da se obrati Sanji i tada joj je rekla kako ne gaji emocije prema Matoroj i da nema razloga da bude ljubomorna.

- Meni je čudno kako imaš potrebu da joj se svaki put obratiš! Zašto imaš potrebu i dalje da potenciraš tu priču? Koga boli k*rac više? Koga boli k*rac da li je bilo iskreno - vikala je Sanja na Matoru.

- Meni je sada užasno što ja ovo gledam i što se one svađaju - govorila je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još