POVREĐENA VODITELJKA SE OPORAVLJA: Dea Đurđević ipak ostaje na intenzivnoj nezi

Oporavak voditeljke TV Pink Dee Đurđević, koja je 7. februara imala saobraćajnu nesreću kad joj je otkinuta ruka, teče po planu i prognozama koje su dali lekari. Ona je raspoložena i oseća se dobro. Ipak, zbog epidemije gripa, do daljeg će ostati na odeljenju intenzivne nege Vojnomedicinske akademije.

Dea je povređena kad je na nju, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović", oko šest sati ujutro, naleteo autobus GSP, nakon što je prethodno imala manju saobraćajnu nezgodu. Do udesa je došlo usled klizavog kolovoza, koji je bio pod ledom zbog izlivanja vode zbog pucanja vodovodne cevi. Ona je tom prilikom zadobila tešku povredu leve ruke. Policija je do sada saslušala gotovo sve svedoke nesreće, a kad dobiju nalaz veštaka o tehničkom pregledu svih vozila koja su učestvovala u kritičnom događaju, celokupni izveštaj dostaviće Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Ovo Tužilaštvo je saopštilo da sve ukazuje da vozači usled klizavog kolovoza nisu mogli da kontrolišu kretanje vozila, odnosno autobusa. Radi utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja u okviru predistražnih radnji, naložili su da se pribave svi snimci sa okolnih sigurnosnih kamera, da se proveri da li je dežurna služba JP "Vodovod i kanalizacija" bila obaveštena o pucanju vodovodne cevi i izlivanju vode na kolovoz, kao i da li je vozač autobusa znao ili mogao znati za led na putu.

Bez alkohola

Svi učesnici događaja su testirani i kod nijednog nije utvrđeno prisustvo alkohola u krvi. Iz Tužilaštva naglašavaju da će po dobijanju svih traženih dokaza doneti odluku o daljem postupanju.

Izvor: Novosti.rs
Foto: deadjurdjevic/Instagram

Pogledajte još