KATARINA GRUJIĆ SE PLAŠI SKANDALA: Možda bi trebalo da pripazim na svoj telefon!

Iako su privatne prepiske javnih ličnosti, kao i fotografije preuzete iz mobilnih telefona, izazvale nezapamćene skandale u proteklih nekoliko godina, Katarini Grujić to nije bila dovoljna opomena da pripazi na vlastitu intimu.

Naime, mlada pevačica je priznala da ne vodi dovoljno računa o svom telefonu, te da ne razmišlja o riziku u koji može samu sebe da dovede zbogtrenutka nepažnje.

Možda bi trebalo da počnem da čuvam svoj telefon ili torbicu. Kada uđem u klub, ja to bacim negde pored sebe, počnem da igram i to je to. Zaista bih morala malo više da razmislim o tome – dodala je Grujićeva, na taj način prećutno priznavši da u svom mobilnom čuva sadržaj koji bi je mogao dovesti u nezgodnu situaciju.

Mediji su svojevremeno brujali o njenoj navodnoj aferi sa Ognjenom Vranješom, o kojoj ona nije želela da komentariše.

Veliki je broj njenih kolega kojima je upravo tokom nastupa ukraden telefon, te su njihovi privatni snimci završili na internetu, a upravo ovo se desilo Eri Ojadaniću i Šaku Polumenti, dok je Dara Bubamara svojevremeno tvrdila da su njene eksplicitne fotografije završile u javnosti nakon što je telefon odnela na servis.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još