KAD BI MOJA ĆERKA BILA KAO TI PUCAO BIH JOJ U NOGE: Stanija i Dragana ogovarale Rebeku, Miki napravio haos (VIDEO)

Zadrugari ove noći odgovaraju na "Pitanja gledalaca", a koji imaju priliku da pitaju sve što ih zanima vezano za ukućane na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Ono što je izazvalo burne reakcije jeste pitanje koje je bilo upućeno Dragani Mitar i Staniji Dobrojević, a koje su priznale da niko normalan ne bi mogao da bude u vezi sa Rebekom Popović. Voditelj Milan Milošević je zamolio da odgovore, a web novinarka je bila u vidnom šoku zbog ovoga.

- Sa Rebekom sam se družila, bile smo okej. Danas sam iskomentarisala da mi je te devojke žao, pogotovo ponašanje Petrućija prema njoj. Mislim da generalno nije loš čovek - rekla je Dragana.

- Ja Rebeku gledam iz drugog ugla i nemam pravo to da kažem. Moj bivši dečko je bio u kres varijatni sa njom pre godinu, dve. On je lep i mlad dečko iz Novog Sada. Uglavnom, on je bio jedan od najjačih frajera u Novom Sadu. Ja sam morala da ga kontaktiram i da ga pitam da li mogu da demantujem. Rekao mi je za Rebeku sve najgore, kaže da ona u dva po podne naručuje brdo hrane. Ne čudi ga što se družila sa Mikijem. Nisam mogla da živim da to izdemantujem - rekla je Stanija.

- Svako ima pravo da iznosi istine ili laži braneći sebe. Što se mene tiče, to što Stanija priča to nije istina i ona to zna dobro. Pre jedno 5-6 meseci je to bilo. Postoji jedan momenat gde ne treba da pričam o bivšem. Moj zdravstveni problem koji imam eskalirao se od stresa, to se smiruje. Ja vodim bitku sa sobom. Imate uvek potrebu da druge ljude spuštate i to je legitimno. To što njih dve pričaju, to govori o njima, a ne o meni. To što je Stanija ustala da odbrani svoju priču, to govori o njoj. Ja ću da pričam o sebi ono što hoću. Sa moje tačke gledišta, obe su seljanke - rekla je Rebeka.

- Rebeka je neko ko ne spletkari i nije zla. Ona sve ostalo što radi znači da nije normalna. Ona nema pokvarenu dušu. One to zaista misle. Pa, niko normalan ne bi bio sa Stanijom i Draganom. Kad bi mi ćerka bila ko ti, ja bih joj u noge pucao - rekao je Miki.

- Nemam šta sa tobom da komentarišem, ne obraćaj mi se. Sve to radiš džukački! Ćeraćemo se. A ti, izvini urbana ribo! - rekla je Stanija.

- Kad dođeš do granice da vređaš nekog na osnovu fizičkog izgleda, nemoćan si - rekla je Krunićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još