ODRŽANO PRVO POLUFINALE "BEOVIZIJE": Šestoro takmičara prošlo u finale (VIDEO)

Juče je održano prvo polufinale "Beovizije", tokom kojeg se publici predstavilo dvanaest izvođača, dok su program vodili Dragana Kosjerina i Ivan Mihailović.

Nakon izvođenja svih numera i glasanja, voditelji "Beovizije" su saopštili ko je prošao dalje, te je samo njih šestoro dobilo priliku da nastavi takmičenje.

Aleksandra Sekulić sa pesmom "Tugo" prva je prozvana u finale, gde će nastupiti pod rednim brojem 12. Za njom, prozvana je Saška Janković sa pesmom "Da li čuješ moj glas", koja će otvoriti finale.

Nataša i Una sa pesmom "Samo bez straha" takođe su ušle u veliko finale, a pevaće jedanaeste. Ivan Kurtić sa pesmom "Bella" nije krio radost kada je čuo da je prošao dalje, a pevaće pod rednim brojem 10. Peti finalista je grupa Vonder Strings i Ivana Vladović sa pesmom "Moja bol", koji će pevati peti, a poslednji finalista je Sofija Perić sa pesmom "Aritmija", koja će nastupiti u finalnoj noći pod brojem 3.

Na iznenađenje mnogih, Ekstra Nena, koja je 1992. godine predstavljala Jugoslaviju na "Evroviziji", nije se plasirala u finale.

Izvor: Blic.rs
Foto: Beovizija- RTS/Screenshoot

Pogledajte još