Aleksandar Vučić na Instagramu odgovarao na pitanja građana Srbije (VIDEO)

Brojna pitanja građani Srbije su proteklih dana uputili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću putem Instagrama, a najveći broj njih odnosio se na to kako da reše pitanje zapošljavanja, finansijske probleme i da se stambeno zbrinu, ali se veliki broj građana interesovao i za to kako će biti rešeno pitanje Kosova i Metohije.

Predsedniku je od utorka do danas u 11.00 sati postavljeno oko 3.000 pitanja, a i posle tog roka za prijem pitanja, građani su ostavljali svoje komentare i sugestije na Instagram profilu Vučića "BudućnostSrbijeav".

- Poštovani građani Srbije, nikada nisam imao dovoljno znanja o društvenim mrežama, ali Instagram koristim kao dobru priliku i dobru platformu da odgovorim na brojna pitanja, na vaše zahteve, molbe, kritiku... I zato vas molim da zajednički uradimo nešto, čak i ako ne rešimo sve probleme, da se borimo, da menjamo našu Srbiju, a ja ću dati sve od sebe da, na vaša pitanja, vaše probleme, pružimo zajednički odgovor. Hvala vam što želite da radimo u interesu naše Srbije - napisao je predsednik na Instagramu i počeo da odgovara građanima na postavljena pitanja.

Izvor: Tanjug
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još