VERENICA IZOSTAVLJENA IZ TESTAMENTA: Luk Peri imovinu ostavio kćerki i sinu

Glumac Luk Peri, slavni Dilan Mekej iz serije "Beverli Hils", preminuo je od posledica moždanog udara u 53. godini života. Kako prenose svetski mediji Luk je iza sebe ostavio testament kojim sva imovina navodno treba da pripadne njegovoj deci - mlađoj kćerki Sofi (18) i sinu Džeku (21) koje je dobio u prvom braku.

Podatak koji je sve iznenadio jeste taj da Luk navodno ništa nije ostavio svojoj verenici Vendi Medison Bauer (44), bivšoj glumici i terapeutkinji.

Vendi i Luk vezu su dugo krili od javnosti i retke su prilike kada su se pojavljivali zajedno, a kada je "procurila" informacija o njihovoj veridbi nisu se oglašavali.

Kako piše Dejli Mejl, Vendi je uz Luka bila u poslednjim trenucima njegovog života, nakon što je dobio moždani udar od kojeg je u ponedeljak, 4. marta, i preminuo.

Pored verenice uz glumca su bili bivša žena Mini Šarp, majka En Benet, očuh Stiv Benet, brat Tom Peri, sestra Ejmi Koder i bliski prijatelji.

Od slavnog Dilana i dalje se u neverici opraštaju prijatelji i kolege, a jedna od najpotresnijih poruka jeste ona koju je objavila glumica Šenon Doerti, koja je igrala Brendu u popularnom ostvarenju "Beverli Hils".

- Dobila sam telefonski poziv koji me je uništio. Borim se sa ovim gubitkom i teško mi je sa mojim mislima. Ali, moje srce odlazi njegovoj porodici i prijateljima koji su blagoslovljeni njegovim svetlom u njihovim (i mojim) životima. Trenutno mi je nemoguće da prihvatim ovo - napisala je Šenon i objavila zajedničku sliku sa Perijem.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: TV Promos-Printscreen/Youtube

Pogledajte još