Voditelj Slavko Beleslin (45) priveden je juče u policiju zbog sumnje da je pod dejstvom alkohola razlupao kućicu Parking servisa.

Kako tvrdi očevidac, voditelj je prvo automobilom preprečio izlaze, a onda je napustio vozilo i rukama i nogama počeo da udara po staklu na blagajni u nameri da se obračuna sa zaposlenima. 

On navodi i da je Beleslin potpuno izgubio kontrolu nad sobom kada su mu radnici "Parking servisa" rekli da ga neće pustiti da izađe ukoliko ne plati račun za parkiranje.

- Parkirao je auto marke "tojota" kod nas, pretpostavljam da je bio u nekom od obližnjih restorana. Posle nekoliko sati je krenuo kući, ali valjda nije imao novac kod sebe i rekao je da ga pustimo da prođe, a da će naknadno doneti pare. To je protiv pravila, mi tako nešto ne možemo da uradimo, i to smo mu i rekli. Slavko je počeo da se svađa, da negoduje, viče. Onda je kolima preprečio izlaze da niko ne može da prođe. Posle nekoliko minuta je izašao iz auta i krenuo da udara rukama i nogama po staklu na blagajni. Hteo je da provali i uđe kod našeg radnika - navodi sagovornik koji je bio na licu mesta.

Voditelj je prilikom napada na zaposlenog u "Parking servisu" povredio sebe, a veći incident je sprečila policija, koja je brzo došla.

- Kad je poslednji put udario rukom u staklo na blagajni, samom sebi je rasekao ruku. Počeo je da krvari i tada se primirio. Ubrzo je došla policija, obavili su kratak razgovor s njim, a onda su ga priveli u stanicu na saslušanje. Sve to se dešavalo u četvrtak uveče, oko 00.45 sati - ispričao je izvor.

Beleslin se kratko zadržao u stanici policije, juče je potvrdio da je došlo do incidenta, ali da je u pitanju bio nesporazum.

- Molim vas, pa u pitanju je bio besmisleni nesporazum. Zašto bi se time bavili? Nije se ništa bitno dogodilo. U svakom slučaju, nemam komentar - rekao je Beleslin.

Izvor: Novosti/Informer
Foto: Lepota i zdravlje-Printscreen/Youtube