SLOMLJENA SAM, ALI NEĆU SEDETI I PLAKATI U SOBI CEO DAN: Sofi Peri uputila poruku fanovima koji su je prozvali zbog načina tugovanja za ocem

Ćerka preminulog gluma Luka Perija besna je na obožavaoce koji su joj prigovorili da ne tuguje za ocem kako bi trebalo te se tim povodom oglasila i poslala poruku hejterima:

- Otkad je moj tata umro, dobila sam mnogo pažnje na internetu. Puno te pažnje bilo je pozitivno, ali neki ljudi jednostavno ne mogu biti ljubazni. Nisam tražila pažnju, nisam se želela naći pod reflektorima... Iako ne želim nikoga da uvredim, takođe neću ugađati tuđim očekivanjima i uverenjima - napisala je Sofi.

- Imam 18 godina i psujem kao kočijaš. Ponekad se oblačim kao ku*va. Možda verujem u nešto u što vi ne verujete, ali najvažnije je da ću se smejati i živeti normalan život. Naravno da me boli i da plačem zbog onog što se dogodilo mom ocu. To je najgora stvar koja mi se ikad u životu dogodila. Slomljena sam i sje*ana, ali neću sediti u sobi i ceo dan plakati dok internet ne odluči da je prikladno drugačije. Svako ko je poznavao mog tatu zna da on to ne bi želeo. Pa nemojte ni vi to tražiti od mene. Za sve one koji me posramljuju zbog toga kako govorim, kako se oblačim i, što je najodvratnije, zbog mog načina tugovanja, učinite svima uslugu i prestanite da me pratiti, gubite moje i svoje vreme - poručila je Sofi.

Podsećamo, Luk Peri, legendarni Dilan iz serije "Beverli Hils" preminuo je od posledica srčanog udara u 53. godini.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: lemonperry/Instagram

Pogledajte još