OTPRATILI SE NA INSTAGRAMU: Ceca i Aca Lukas prekinuli prijateljstvo dugo dve decenije?

Spekuliše se da su Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas prekinuli druženje posle 20 godina. Naime, folk zvezde, koje su bile veoma bliske, udaljile su se početkom ove godine, a čak su se i otpratile na društvenim mrežama!

Ražnatovićka i Lukas iznenada su prestali da se druže i posećuju iako su proteklih godina to činili redovno. U prilog tome ide i to što su se Aca i Ceca otpratili sa društvenih mreža, tačnije sa Instagrama, i to očigledno ne tako davno, pošto je pevač poslednji put lajkovao objavu doskora najdraže koleginice 20. januara, a ona njegovu tačno mesec dana kasnije. Lukas inače na Instagramu prati dvadesetak kolega, ali Ceca više nije među njima, što je slučaj i sa njene strane.

- Ceca i Aca voleli su se i poštovali kao brat i sestra, štaviše, i pozivali su se javno na te reči. U najboljim i najlošijim okolnostima uvek su bili tu jedno za drugo i podržavali se, a posebno kad su u pitanju privatne stvari. Nisu postojali rođendani, slave i, generalno, slavlja na koja nisu odlazili jedno kod drugog. Čak su se i njihova deca odmalena družila i zbližila. Međutim, sada je sve drugačije. Početkom decembra njih dvoje gotovo da su skroz prestali da se čuju telefonom, a nije bilo prilike ni da se sretnu na snimanjima. Mesecima nisu viđeni čak ni na zajedničkim okupljanjima sa kolegama koje su imali običaj da organizuju, a ona ga gotovo više i ne spominje. Ista situacija je i sa Lukasom, kad god neko spomene njegovu prijateljicu, on skrene temu. Nije da priča ružno o njoj, već jednostavno izbegava tu temu - kaže izvor blizak folkerima.

Mnogim zajedničkim prijateljima ovo je jako čudno, posebno što su Ražnatovićka i Lukas jedno o drugom uvek imali najlepše reči. Ceca je više puta govorila da je Aca jedan od njenih najboljih prijatelja i da ništa ne bi moglo da naruši njihovo prijateljstvo.

- Znamo se više od 20 godina i u životu smo delili i dobre i loše trenutke, kako njegove tako i moje. Imamo privatne tajne i ne postoji ništa što bi moglo da nam naruši prijateljstvo - rekla je folk zvezda svojevremeno za "Kurir".

Lukas je slično govorio o folkerki i nikada nije dao na nju.

- Ceca i ja smo super, to nije samo estradno prijateljstvo, ono datira mnogo ranije, tako da nije estradno, to je pravo prijateljstvo. Mnogo lepih stvari smo prošli zajedno. Nezvanično smo se upoznali 1989. Ja sam sa Viktorijom bio na RTS, imali smo nastup i Ceca je tada bila klinka. I na nekih pet metara ispred nas rekla je Viktoriji kako je obožava. I tada smo se nezvanično upoznali. Nakon nekog vremena sreli smo se i ja sam je pitao da li se seća kada je prišla Viktoriji i rekla je da je voli, pa smo se sa radošću prisetili tog događaja. Tako smo počeli da se družimo - rekao je Lukas svojevremeno, dok je ovako odgovorio kada su ga zamolili da prokomentariše ovu priču:

- Je l‘ se ti družiš samo s onima koje pratiš na Instagramu?

Sa druge strane, Ceca nije odgovorila na isto pitanje.

Izvor: Kurir
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još