MINA KOSTIĆ OTKRILA DETALjE SA PRIVATNIH ŽURKI: Pevala sam mnogim moćnicima, ali samo jedan čovek mi je okačio oko struka 60.000 evra!

Folk pevačica Mina Kostić često je pevala na privatnim žurkama poznatim muškarcima, a sada je otkrila koji joj je dao najviše para!

No, da krenemo od sportista.

Kako kaže, pevala je Siniši Mihajloviću i Mateji Kežmanu, i dopalo joj se.

- Pevala sam ja i Mateji Kežmanu i Siniši Mihajloviću, ali najdraži od svih mi je Deki Stanković. On je uvek fin, kulturan, obožava da peva, a i dobar bakšiš ostavlja. Pravi je džentlmen. Pevala sam mu na veridbi, svadbi, krštenju - objasnila je Mina koja je otkrila i kako je na slavljima na kojima peva Milu Đukanoviću.

- Džej Ramadanovski i ja smo stalno pevali Milu. Umela sam često Đukanoviću da kažem: "Vi ste moj idol". Oslovljavala sam ga sa "šefe". On najviše voli pesmu Zorice Brunclik "Ubile me oči zelene". Ta pesma ga je baš pogađala. Milo nije osoba koja daje novac da svi vide, nego to radi na kulturan način - otkrila je pevačica.

No, Mina se najviše oparila od Stanka Subotića Caneta koji joj je jednom prilikom dao neverovatnih 60.000 evra!

- Nikada neću zaboraviti kada mi je Cane oko struka stavio 60.000 evra. Napravio je kaiš od novčanica. Njemu se mnogo dopada moja pesma "Stariji čovek", pa sam je pevala nekoliko puta. Takođe sam pevala i sve pesme Cece Ražnatović, čije numere obožava - kaže Mina i dodaje.

- On je džentlmen koji me uvek ispoštuje. Za takve mi nije teško da nastupam i celu noć. Nije mi to maltretiranje, već uživanje. Malo je takvih ljudi - sva srećna rekla je Mina Kostić.

Izvor: Informer
Foto: minakostic_official/Instagram

Pogledajte još