PRAVA LOKACIJA – KLJUČ ZA DUGOROČAN POSLOVNI USPEH: Business Garden – ceo grad oko vas

Lokacija je izuzetno važan faktor prilikom donošenja odluke gde će neka kompanija smestiti svoje poslovanje. Uprkos razvoju modernih tehnologija i viralnih komunikacija kao i činjenici da sa klijentima, poslovnim partnerima i članovima vašeg tima možete komunicirati u realnom vremenu bez obzira gde se nalazite, poslovna adresa je i te kako značajna. Ne samo zato što utiče na imidž jedne kompanije, već i zato što ima direktni uticaj na uspeh, prosperitet i rezultate poslovanja kao i na motivaciju i zadovoljstvo zaposlenih.

Svesni smo koliko je korisno da se u blizini poslovnog prostora nalaze važne institucije, diplomatska predstavništva, sudovi, saobraćajnice, lak i brz pristup autoputu, restorani i kafići za poslovni ručak ili predah tokom pauze ali i prodavnice, banke, apoteke, vrtići koji prate tempo vaših zaposlenih. O parking mestu i da ne govorimo.

Zamislite sada da imate tu privilegiju da radite u centru Beograda i to u Business Garden-u, prvoj high-tech poslovnoj zgradi A klase sa 220 podzemnih parking mesta. Sve vam je nadohvat ruke, bez obzira kojim se poslom bavite a nakon napornog dana, možete se prepustiti čarima Beograda, prošetati Tašmajdanskim parkom, popiti kafu u Poslednjoj šansi, večerati u Maderi ili se opustiti u sportskom centru. U Business Garden-u, ceo grad je oko vas.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još