fbpx

POKAJAĆE SE ŠTO JE OSTAVIO: Aleksandra Subotić dobila veliki honorar da uništi bivšeg verenika!

Aleksandra Subotić ponovo je u "Zadruzi 2", a bivši verenik David Dragojević nije se nadao da će diskvalifikovanu takmičarku ponovo videti na vratima Imaginarijuma.

O cifri za koju je učesnica vraćena često se polemiše, a njen stric Srba Subotić progovorio je o kojoj se sumi radi.

- Ono što ja znam, to je da je Aleksandri navodno ponuđeno 10.000 evra samo za ulazak u Zadrugu, i to kao avans. Dogovor je bio da joj se taj novac uplati na račun pre nego što uđe, a dnevnica onda uz to ide normalno i ona bi trebalo da bude preko 1000 evra mesečno, ali stvarno nisam siguran koliko tačno - rekao je Subotić.

Aleksandra je skoro pa s vrata krenula da napada Davida nazivajući ga prevarentom, lažovom kao i ljudskim dnom, a pre ulaska na svom instagram profilu najavljivala je osvetu koja će zadesiti novu devojku Dragojevića, Anu Korać.

Srba je onda objasnio pozadinu odnosa Dragojevića i Aleksandre, a on smatra da je takmičar ostao "švorc" i to navodi kao početak pakla u koji je dospeo.

- Priča je takva da je on koristio pare dok je mogao. Oni u momentu kada su ušli u Zadrugu, imali su nula dinara. Ona više nije imala para, pa je onda bila diskvalifikovana i lepo je shvatio da mu ona više i ne treba. Pretpostavljam da nije očekivao da će se vratiti - zaključio je Aleksandrin stric.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.